sâmbătă, noiembrie 03, 2007

Sex oral cu Irinel si Monica Columbeanu

O asa regie proasta nu am mai vazut de mult timp. In mintea lui, Irinel crede ca un scandal cu sex oral i-ar putea redresa afacerile. Avea nevoie de ceva spatiu pe TV pentru a expune noua lui afacere cu betoane si, de ce sa nu recunoastem, i-a reusit.

Oricum am facut o lista cu urmatoarele scandaluri posibile:

1. Irinel sex normal cu Laura Andresan (asta da scandal! cine a mai auzit sa faca sex normal cu Laura?!?)
2. Irinel si Monica surprinsi ca fac sex cu cainele vecinului
3. Irinel isi iubeste asa mult masina ca vrea sa faca un copil cu ea. Se apuca sa faca sex cu toba de esapament a Rolls Royce Phantom EWB si da declaratii ca noua masinuta va iesi un Smart. Deja face contract cu B1 pentru nasterea Smartului din Rolls Royce. Diaconescu si Lazarus fac o emisiune senzationala in care dezbat aceasta problema: este posibil ca o masina sa faca alte masini mai mici? Lazarus spune ca stie el ca deja in fabricile de masini anumite masini numite roboti fac alte masini numite automobile. Discutiile tin pana dimineata...
4. Irinel o arunca pe Monica de la etajul 9 al vilei si Monica scapa cu viata. Diaconescu iar face emisiune senzationala, dar Lazarus isi rupe piciorul la reconstituire.
5. Monica dispare de acasa, Irinel pleaca in padure cu echipa B1 si ingroapa un cutit plin de sange. A doua zi revine in padure cu un sac de haine femeiesti. B1 are exclusivitate dar deja OTV avea reporteri in padure. Irinel rade si declara ca betoanele lui se intaresc rapid si pe orice anotimp. A doua zi primeste 13 noi contracte de betonat.




Si o parodie cu scandalul via Fulgerica

Niciun comentariu:

Ad